Natuuurlijk: biologische hair wellness

Kapper Landen waar tijd genomen wordt voor u

Bij Natuuurlijk wil ik u laten genieten en m’n tijd nemen voor u. Daarom zet ik u centraal: van zodra u binnenkomt krijgt u mijn onverdeelde aandacht. Ik stel alles in het werk om u zo goed mogelijk te laten ontspannen. Bij mij zal u nooit een snelle, haastige aanpak krijgen. Ik neem m’n tijd om te luisteren naar uw wensen en zorg ook voor een leuk gesprek. Dit allemaal terwijl u kunt genieten van een persoonlijke behandeling met heerlijk geurende etherische oliën. Kies dus voor uw welverdiende me-time en een moment van rust. Na een bezoek aan het kapsalon, zult u stralen.

Dit kapsalon in de buurt Landen neemt de tijd om te luisteren naar uw wensen

Wanneer u een eerste afspraak boekt bij Natuuurlijk plan ik wat meer tijd in dan bij een normale knipbeurt, brushing, kleuring… Het is namelijk zeer belangrijk dat u zich eerst goed voelt en de tijd krijgt om uit te leggen wat u mooi vindt, wat u zeker niet wenst, u de trends al dan niet wil volgen… Zo’n eerste kennismakingsgesprek is een must voor iedereen. Alleen op die manier kan ik u zo goed mogelijk helpen en een perfecte service bieden. Dit is waarvoor ik garant wil staan in m’n salon en ik maak dus met plezier wat extra tijd vrij voor u. Dit wordt ook enorm geapprecieerd door de klanten.

Ik neem dus de tijd in mijn kapsalon in de buurt van Landen om te luisteren naar elke klant, maar dat betekent niet dat u er helemaal alleen voor staat. Tijdens dit gesprek geef ik u natuurlijk ook mijn professionele mening wat voor u een goede coupe, haarkleur… zou zijn. Bij de verschillende haarkleuren is er bijvoorbeeld een onderscheid tussen koele en warme kleuren. Afhankelijk van welk type u bent, kan een bepaalde kleur net heel mooi zijn ofwel helemaal niet passen bij u. Hierover geef ik dus tips en mijn uiteindelijke advies zal een combinatie zijn van uw wens samen met de opties die passen bij u als type. Dit professionele kleuradvies is volledig gratis, u hoeft hiervoor geen meerprijs te betalen.

Kapper Landen

Kapsalon Landen waar ook ruimte is voor warme en gezellige gesprekken

Nadat we eruit zijn welke snit, haarkleur… u wenst, ga ik natuurlijk vol enthousiasme aan de slag. Terwijl ik uw haar tot in de puntjes aan het verzorgen ben, is er uiteraard ruimte voor een leuke en gezellige babbel. Ik vind het werkelijk heerlijk om met allerlei verschillende mensen te praten, te horen wat hun verhaal is, wie ze zijn… Ik ben mijn kapsalon in de buurt van Landen namelijk gestart vanuit mijn passie voor mensen. Iedereen moet bij het verlaten van het salon stralen en zich gelukkig voelen. Naast een prachtig kapsel ben ik ervan overtuigd dat een goede babbel daar ook bij kan helpen.

Ook een gratis persoonlijke behandeling van uw haar en hoofdhuid

Om uw haar nog die extra boost te geven, voorzie ik voor elke klant een op maat gemaakte treatment. Natuuurlijk is namelijk het exclusief Hairborist kapsalon Landen. De basis bestaat uit een verzorging die uw haarvezel herstelt en extra glans geeft. Daarbij voeg ik nog verschillende etherische oliën toe die specifiek gekozen worden voor uw haarstructuur. Zo zijn er mogelijkheden om uw haarkleur extra intensiteit te geven, droog haar te behandelen, hoofdhuidproblemen (jeuk, schilfers, talg of haaruitval) te verhelpen… Kortom er is voor elk wat wils. Bovendien zijn al mijn producten ook volledig natuurlijk en zelfs bio

En nog beter: deze behandeling is volledig gratis! Ik ben er immers van overtuigd dat deze behandeling een meerwaarde is voor iedereen en wil hem daarom ook voor iedereen standaard aanbieden. Na een eerste behandeling zult u al meteen het verschil zien: uw haar zal een fenomenale glans hebben, het zal zachter aanvoelen, de haarvezel is sterker…

Nog een extra voordeel van het gebruik van etherische oliën is bovendien dat het ook inwerkt op de gemoedsrust. Doordat ik namelijk veel etherische olie gebruik als behandeling, ruikt m’n kapsalon Landen ook heerlijk naar deze etherische oliën. Dit heeft dus hetzelfde effect als het verspreiden van een etherische olie in een diffuser: goed voor het innerlijk welzijn, een wellness en rust gevoel, goed voor de ademhaling…

Kapsalon Landen

Verder ook een rustig kapsalon dichtbij Landen

Ook niet onbelangrijk: bij Natuuurlijk kunt u ook genieten van de rust en even volledig ontspannen. Als kapper Landen is het belangrijk om mensen aan de vluchtige en haastige wereld te laten ontsnappen. Even niet bezig zijn met alles wat u nog moet doen, even niet denken aan de lange to do list… Enkel focussen op de rust en uzelf de kans geven om te genieten van het welverdiend moment me-time.

Om u te laten ontspannen zonder stress, maak ik ten eerste tijd voor u. Er zijn geen andere klanten aanwezig in het kapsalon Landen: ik ben er volledig voor u. Alleen op deze manier kan ik u mijn onverdeelde aandacht geven en een perfecte service bieden. In het kapsalon heerst er dus een oase van rust en ik laat u daar ten volle van genieten.

Verder is er ook geen stress om Natuuurlijk te bezoeken. Mijn kapsalon ligt in Sint-Truiden en is dus zeer vlot en gemakkelijk bereikbaar. Bovendien zijn er ook geen problemen om te parkeren: u kunt gewoonweg parkeren voor de deur en dit zelfs helemaal gratis! Ook van buitenaf zult u geen auto’s horen, geen passanten zien… Kortom een oase van rust!

Na uw bezoek is het tijd om volledig te stralen

Eenmaal u deze kapper Landen verlaat, zal u zich als herboren voelen. U zult stralen zowel vanbinnen als vanbuiten! Het uurtje innerlijke rust zorgt er namelijk voor dat u zich mentaal sterk en goed voelt. Dankzij het feit dat uw kapsel dan ook nog eens perfect in model ligt, is dit ook uiterlijk te zien. Ik kan niet wachten om u te mogen ontvangen en u in de watten te leggen. U verdient het!

Kapsalon in Landen